Családi nap

\\
Családi nap
október 8, 2022

Gyönyörű napsütéses idő kísérte végig a hitoktatók és a Gödöllői Kolping Család által szervezett családi napot szombaton. A máriabesnyői Nagyboldogasszony-bazilika udvarán megtartott rendezvényen gyerekek és felnőttek egyaránt gazdag programon vehettek részt: Morzsányi László által megtartott idegenvezetés mindenkivel megismertette a Bazilika történetét, személyes előadása mindenkinek mély lelki élményt is nyújtott.

A családokból alkotott csoportok ezután „szabadulószobához” hasonló játékon vettek részt: az Ima, a Szeretet, a Jócselekedet, a Megbocsájtás és a Szentlélek gyümölcsei állomásokon továbbhaladva kerülhettek közelebb a Jóisten szeretetéhez. A kiszabadulás után a gyerekek kézműveskedtek, a felnőttek pedig kötetlen beszélgetésen vettek részt, ahol a Gödöllői Kolping Család céljaival is megismerkedhettek.

Az eseményt Pici atya távolból küldött áldása mellett Virth József OFMCap kapucinus szerzetes atya által mondott imádság zárta a déli harangszóval. Ennek az igazán tartalmas napnak köszönhetően mind a szervezők, mind a résztvevők lelkileg feltöltődve térnek vissza a hétköznapokba.

2022. október 8. – Családi nap